Saltear al contenido principal
93 798 86 24 [email protected] C/ President Companys 14, Santa Coloma de Gramanet ÀREA D'EMPLEATS

Sereduca: dedicats al món dels serveis educatius i als menjadors escolars.

Som una empresa experimentada i amb profunds coneixements sobre l’educació. Els menjadors escolars i el lleure escolar són al capdavant de la nostra empresa; gestionem, coordinem i desenvolupem projectes educatius de qualitat. Una llarga experiència ens avala.

Amb la necessitat de conciliar la vida laboral amb la família, Sereduca ofereix en els centres que gestiona serveis d’acollida matinal i de tarda. Abans que les aules obrin les seves portes i després que les tanquin, nosaltres som allà, atenent les necessitats dels infants.

A més del servei d’acollida també tenim un ampli programa d’activitats extraescolars, des del món de l’esport, fins a l’ampliació o immersió en llengua estrangera (anglès), la iniciació musical o el teatre.

Les activitats esportives estan preparades per professionals del món de l’esport, atenent els aspectes que requereixen més importància per a l’Infant en el desenvolupament i l’aprenentatge d’una pràctica esportiva.

Des de fa 10 anys fomentem l’autonomia, la responsabilitat i la conscienciació de les quantitats, ajudant a no crear malbaratament, servir-se sols als infants al propi coneixement de les necessitats i a gaudir del menjar i del menjador sentint-se partícip de la seva alimentació.

Volver arriba