Saltear al contenido principal
93 798 86 24 [email protected] C/ President Companys 14, Santa Coloma de Gramanet ÀREA D'EMPLEATS

Projecte joc lliure i pati creatiu

En el moment de l’esbarjo és on l’alumne desenvolupa el seu ésser social. En aquest moment crea pautes de conductes en la seva relació amb iguals mitjançant el joc.

És necessari crear unes bases apropiades i beneficioses perquè el seu creixement es faci d’una manera correcta.

Crearem i programarem unes expectatives de JOCS LLIURES…unes motivacions perquè l’alumne creï aquesta base tenint cura de la seva conducta, dels aspectes educacionals i de respecte, són de caràcter opcional i obert a tots els grups i de curta durada i programades al llarg del trimestre i oberta a tots els alumnes.

Durant els patis del migdia es desenvoluparan una sèrie de TALLERS, el pati creatiu, que s’hauran convingut prèviament amb l’escola i amb les característiques, possibilitats i interessos dels monitors, es poden fer de manera voluntària i anar introduint de forma progressiva, d’aquesta manera els alumnes participen en les activitats que els agraden segons les seves preferències.

OBJECTIUS EDUCATIUS DEL TEMPS LLIURE:

Saber aprofitar el temps lliure per a realitzar activitats d’estudi, lectura, esbarjo, jocs o d’altres que contribueixin positivament a la mateixa formació i/o milloren les relacions interpersonals.

Saber mantenir relacions socials amb positivitat i saber-ne treure d’elles el màxim profit per a un perfecte desenvolupament harmònic de la mateixa persona.

 

Per això:

  • Fomentem el diàleg com a font de resolució de conflictes.
  • Estimulem la relació afectiva amb els companys.
  • Potenciem l’autonomia i la consciència sobre el menjar.
  • Conscienciem de la mateixa responsabilitat sobre el menjar.
Volver arriba